Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

"Harga Bagi 1 Botol"

Pakej 6 Botol

"Harga bagi 1 kotak (24 Botol)"

Pakej 1 Kotak

PKUAG

1 - Penghantaran akan dibuat setelah kami menerima kiriman wang pos anda.Sila kirimkan mengikut harga yang kami tetapkan.6 botol - RM21.00 termasuk kos penghantaran melalui pos.Dan 1 kotak (24 botol) - RM80.00.

2 - Kiriman wang tunai yang tidak sampai, tidak akan dilayan.Keinginan/sokongan anda bagi menjayakan jualan melalui pos ini amat-amat pihak kami hargai.Harga yang kami tetapkan termasuk juga kos pembungkusan.

3 - Tempoh kiriman sos akan sampai selewat-lewatnya 5 hari dari tarikh kami menerima kiriman wang pos anda.Kami akan mempertingkatkan lagi system ini mengunakan online bank jika "pesanan melalui pos" ini memberi respon yang memberangsangkan.

4 - Setelah kiriman wang pos dibuat, sila emailkan maklumat resit wang pos anda bersertakan nama penuh dan alamat anda ke : xdanieal@yahoo.com.Segala maklumat anda akan kami simpan untuk pesanan seterusnya.

5 - Pesanan dengan bayaran yang lengkap akan diproses dalam masa 12 jam. Kebiasaannya penghantaran akan dibuat pada hari bekerja yang berikutnya. Semua pesanan yang dibuat pada hari Jumaat, akan dihantar pada hari Isnin atau hari bekerja berikutnya jika pada hari itu jatuh cuti umum.Harap maklum.

6 - Pihak kami memberi jaminan setiap produk yang kami hantar mempunyi baki tarikh luput ( expired date ) bagi setiap produk sekurang-kurangnya tidak kurang dari 11bulan.

AZEROL BAHARUDIN ( Pengurus PKUAG )